dawid xd Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Witam o to mój nowo zakupiony modelik o nazwie: P-47D-30 THUNDERBOLT w skali 1:72 ( firma Revell) Fotka pudełka : Kalki : Zawartość pudełeczka (oszklenie): Wypraski: (Instrukcji nie będę pokazywał ) I jak fotki? Poprawiły się coś?Czy dalej nic nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Prawdę mówiąc... może tak: czym robisz zdjęcia? Wyglądają jak robione telefonem. Inbox w takim wypadku nic tu nie przedstawia, bo jest nieczytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 21 Września 2009 Autor Share Napisano 21 Września 2009 Niestety tak robię telefonem :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Wywnioskowałem po aberracjach chromatycznych i kontraście od skrajnych przepaleń po czernie - cyfrówki dają większy zakres tonalny. A nie masz dostępu chociażby do cyfrówki jakiejś niewybajerzonej - efekt były o niebo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Postanowiłem wybawić kolegę z problemu: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 To się nazywa postawa dobrego obywatela, widzi słabej jakości zdjęcia, idzie - ba, pędzi wręcz kupić ten model, robi zdjęcia, odnosi model do sklepu z uzasadnieniem - nie mój rozmiar i wraca do domu. Dziękuję za uratowanie tematu inboxowego, bo interesował mnie ten akurat model! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Do tego kolega jak widze te fotki rozciągnął, bo normalnie były mniejsze... To tym bardziej nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Września 2009 Autor Share Napisano 22 Września 2009 Dzięki Ci Kermit Krzyśku nie rozciągałem ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Wyglądają jakby były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Do tego kolega jak widze te fotki rozciągnął, bo normalnie były mniejsze... To tym bardziej nic nie widać... Owiewka jest przeskalowana, ale bez żadnego silnika wygładzającego - efekt pikselozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 22 Września 2009 Autor Share Napisano 22 Września 2009 A do warsztatu dawać takie?? (postaram się o lepsze światło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Światło Ci nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Na pewno masz w śród znajomych kogoś kto Ci Dawidzie pożyczy co jakiś czas aparatu i raczej problemu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Dziękuję za uratowanie tematu inboxowego, bo interesował mnie ten akurat model! To trzeba było wpisać w szukajce... robiłem in-box tego modelu.... viewtopic.php?t=10591&highlight= pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 To się nazywa postawa dobrego obywatela, widzi słabej jakości zdjęcia, idzie - ba, pędzi wręcz kupić ten model, robi zdjęcia, odnosi model do sklepu z uzasadnieniem - nie mój rozmiar i wraca do domu.Dziękuję za uratowanie tematu inboxowego, bo interesował mnie ten akurat model! Pozdrawiam Tak po prawdzie to mam ten model od dawna u siebie na składzie (a właściwie poczekalni). Wystarczyło tylko znaleźć go wśród innych (co zajęło jakieś kilka sekund). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Dziękuję za uratowanie tematu inboxowego, bo interesował mnie ten akurat model! To trzeba było wpisać w szukajce... robiłem in-box tego modelu.... viewtopic.php?t=10591&highlight= pzdr. Nie szukałem inboxa, tylko interesował mnie wstawiony inbox modelu - przy okazji a nie z musu... to spora różnica Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi