marioba Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 (edytowane) Witam Szanownych forumowiczów! Przedstawiam efekt mojej wakacyjnej pracy. M4A1 76W. Model to Italeri. Całe zawieszenie z kołami napędowymi i napinającymi to Tasca. Gąsienice AFV Club. Dodatkowo troszeczkę elementów od Parta. Całość leciutko zmarszcona nitro."Pięćdziesiątka"- Tasca. Malowany akrylem Testorsa. Kończony chińskimi olejami i Vallejo. Brakuje tylko liny bo nie miałem odpowiednio cienkiej. Muszę kupić i zamontować. Zapraszam do oglądania i oceny. Edytowane 26 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Model fajny, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Tym modelem udowodniłeś, że czysty pojazd też może dobrze wyglądać. Ale mi smaka narobiłeś! CHCĘ SKLEIĆ NASTĘPNEGO SHERMANA! MUSZĘ SKLEIĆ NASTEPNEGO SHERMANA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Fajnie modelik może wyglądać bez tony błota, i gratulacje za italerowski model, bo nie jest on najwyższych lotów. Zwłaszcza to co wymieniłeś w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Bardzo fajny Ronson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacola22 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Naprawdę fajny...Bardzo mi sie podoba wykonanie, wyszło naturalnie Tym bardziej mi sie podoba, poniewaz sam własnie nad takim pracuję , tyle ze w 1/48. Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi