szwabu87 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Nie w czasie, i nie całkiem skończony ten rydwan ale zamieszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Piękna jest!! Świetnie wykonane uszkodzenia i figurka. Domyślam się, że będziesz jeszcze pracował nad gąsienicami i ogólnie spodem pojazdu. Co z powierzchnią antypoślizową, darowałeś sobie zabawę? Czekam na dalszy materiał zdjęciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Mimo że to pejsiasty pojazd, to należą się komplementy za jakość wykonania 101/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Ładna czy warsztat jest na forum bo wychodzi że przegapiłem . Figurki jakiego producenta i gdzie można zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Figurki jakiego producenta i gdzie można zakupić ? Figurka ma zły rodzaj hełmu, w Merkawach Mk.4 i nowych Mk.3D załogi mają na wyposażeniu już takie coś:(przynajmniej ja nie widziałem żadnej Mk.4, gdzie ktoś z załogi miałby na sobie starszy model hełmu): A sam model, hmm jak dla mnie średni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Czołem! Wszystko pięknie! Podoba mi się.......ale: co to jest ta ruda plama na pancerzu? Wygląda to jak rozgniecine 10 kilogramów truskawek. Poza tym sam modelik jest trochę taki (?) za płaski. Nie podobają mi się gąsienice. Poza tym wszystko OK. A to że manekin ma inny hełm? To detal. Być może swój, ten właściwy sprzedał na czarnym rynku kolekcjonerom...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 To detal Jak dla mnie to właśnie takie detale decydują czy model jest miniaturą prawdziwego pojazdu, czy tylko zabawką Być może swój, ten właściwy sprzedał na czarnym rynku kolekcjonerom..... A przełożonemu powiedział, że gdzieś zgubił hełm za kilkaset $ Jakoś to trochę naciągane... (Ale to tylko moje zdanie, ważne, że autorowi podoba się jego praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi