Twombly Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 (edytowane) Kolejny model uwagi i komentarze mile widziane http://images49.fotosik.pl Edytowane 7 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Hello. Szczerze to mało widać, sam nie robie idealnych zdieć ale chociaz może jakieś zbliżenia. Tak zdaleka wygląda całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Dołóż drugą lampkę z prawej. I polecam http://photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 7 Października 2009 Autor Share Napisano 7 Października 2009 4 ostatnie przy świetle dziennym ale i tak chyba nie ma różnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 a gdzie są krytycy ? jest aż tak źle ?:( że nie ma nawet negatywnego komentarza ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorio Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Trudno cokolwiek napisać na temat modelu, jak go praktycznie nie widać. Jak dasz dobre zdjęcia, to dostaniesz rzeczowe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 ok jak tam chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Mnie sie wydaje, ze spod powinien byc RLM65 a nie szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 masz rację nie miałem takiego koloru ale z góry jest jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Pod koniec lat 90 tych sam popełniłem ten model tyle że z Małego Modelarza. Wtedy wyszedł mi całkiem nieżle ale to był karton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi