Tomek Hejmo Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Tak sobie dłubię, zestawik Dragona bardzo przyjemny w budowie, jak dla mnie świetny Zimmerit w tej skali. Problem jest jedynie z malowaniem, nie mogę żadnego znaleźć :x Sorki za zdjęcia, ale oswajam aparat w telefonie. Na razie pomalowany przedział silnikowy i czeka na brudzenie, a na wieży widać akryl Tamki, który chcę wykorzystać jako podkład pod Vallejo. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Robota olejami zrobiona, mam nadzieję, że jakoś to wygląda Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Robota olejami, tzn jaki warsztat - technika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Głównie washe w różnych kolorach, począwszy od jasnego brązu do czerni kostnej i trochę filtrów nakładanych punktowo. Farb olejne Van Gogh z White Spiritem. To nie za bardzo skala na większe popisy, małe powierzchnie utrudniają prace, no i "okolica" taka, że trudno coś urozmaicać. Postaram się co nieco jeszcze nad nim popracować, trochę pigmentów pewnie dojdzie, ale to dopiero ja oleje wyschną. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Wymęczył mnie skubaniec tym żółtym, dodatkowo igła się skrzywiła w aero. Mam nadzieję jutro położyć kamuflaż, chociaż żal trochę zamalowywać ;) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 dodatkowo igła się skrzywiła w aero. To cos ty z ta igła robi, nie mow że areo czysciłes??? Ja to tylko czyszcze jak mam cienkie linie kamo robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Tak, spadła ze stolika :/ Mam nadzieję, że pomożesz co nieco Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Igłę rozwałkuj na szybie i będzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Nowe zdjęcia ;o) Zostawiłem jedno koło jezdne w akademiku, mam nadzieję, że leży grzecznie w innym pudełku No i do zdjęcia urwałem właz Lufa będzie przemalowana, bo farba odprysnęła. Jarzmo w kolorkach, lufa szara. Zapraszam do komentowania Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Krwisto bardzo na fotkach te odpryski wyglądają... Jak by go obdarli ze skóry do gołego mięsa A poza tym to mi się malarsko podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Dzięki Im bardziej chcę robić zdjęcia na białym tle, tym gorzej mi wychodzą :-/ Nowa sesja na niebieskim. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Ładnie Ci to malowanie wyszło. Kolorki oczoj...ne ale pewnie w rzeczywistości nie są tak jaskrawe. Jak dasz kurz będzie w sam raz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Oj ładny skubaniec . Pigmentowany jeszcze będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Pewnie tak, szczerze mówiąc, niewiele jest gotowe. Kolorki mi się właśnie bardzo podobają Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi