mydlo Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Witam wszystkich. Przedstawiam Wam mój kolejny model Airbusa, tym razem wybór padł na linie British Midland ze względu na piękne wg mnie malowanie praca przebiegała bez większych komplikacji, tutaj można zobaczyć warsztat klik W prawdzie nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej, ale ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego i budując go nauczyłem się kolejnych kilku rzeczy Zapraszam do oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 piękny! i pięknie wykonany, bardzo mi się podoba Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 tym razem wybór padł na linie British Midland ze względu na piękne wg mnie malowanie Też uważam że BMI ma bardzo ładne malowania A model bardzo mi się podoba , świetne wykonanie i ładne foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzechuG Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Super modelik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin93 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Nie lubię Airbusów, ale ten ma to coś . Bardzo ładny model, gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ładny modelik, tylko jedno ale, czemu nie zalałeś wszystkich lini podziału? Było by chyba lepiej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mydlo Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Zrobiłem go całego na czysto więc nic nie zapuszczałem, nawet wloty silników są czyste, a to czarne w około skrzydła (jeśli tym się sugerowałeś) to nie brud tylko jakaś uszczelka czy coś co jest wyraźnie widoczne na zdjęciach oryginału gdzie samolot jest czyściutki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ogólnie samoloty liniowe są czyściutkie gdyż liczy się pasażer(człowiek) więc je myją , bo milej wyglądają czyste maszyny niż brudasy jedyne zabrudzenia które mogą być w pasażerach to przy silnikach i troszeńkę przy kołach i to wszystko....To moje zdania , ale każdy robi model tak jak mu sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mydlo Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Dokładnie tak jak napisał KonDi, ja zdecydowanie bardziej wole czyste, gdyż takie się częściej spotyka i uwielbiam jak wszystko się pięknie błyszczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 pięknie błyszczy I to jest to! A z pasażerskich maszyn to chyba najczyściejszą jest Boeing 747 Air Force One prezydenta St. Zjednoczonych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts