mydlo Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Witam wszystkich. Przedstawiam Wam mój kolejny model Airbusa, tym razem wybór padł na linie British Midland ze względu na piękne wg mnie malowanie praca przebiegała bez większych komplikacji, tutaj można zobaczyć warsztat klik W prawdzie nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej, ale ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego i budując go nauczyłem się kolejnych kilku rzeczy Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 piękny! i pięknie wykonany, bardzo mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 tym razem wybór padł na linie British Midland ze względu na piękne wg mnie malowanie Też uważam że BMI ma bardzo ładne malowania A model bardzo mi się podoba , świetne wykonanie i ładne foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Nie lubię Airbusów, ale ten ma to coś . Bardzo ładny model, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Ładny modelik, tylko jedno ale, czemu nie zalałeś wszystkich lini podziału? Było by chyba lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 19 Października 2009 Autor Share Napisano 19 Października 2009 Zrobiłem go całego na czysto więc nic nie zapuszczałem, nawet wloty silników są czyste, a to czarne w około skrzydła (jeśli tym się sugerowałeś) to nie brud tylko jakaś uszczelka czy coś co jest wyraźnie widoczne na zdjęciach oryginału gdzie samolot jest czyściutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Ogólnie samoloty liniowe są czyściutkie gdyż liczy się pasażer(człowiek) więc je myją , bo milej wyglądają czyste maszyny niż brudasy jedyne zabrudzenia które mogą być w pasażerach to przy silnikach i troszeńkę przy kołach i to wszystko....To moje zdania , ale każdy robi model tak jak mu sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 19 Października 2009 Autor Share Napisano 19 Października 2009 Dokładnie tak jak napisał KonDi, ja zdecydowanie bardziej wole czyste, gdyż takie się częściej spotyka i uwielbiam jak wszystko się pięknie błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 pięknie błyszczy I to jest to! A z pasażerskich maszyn to chyba najczyściejszą jest Boeing 747 Air Force One prezydenta St. Zjednoczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi