BEDU Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Witam ponownie dawno mnie nie było ale jestem z powrotem z nowym projektem , a jest nim VW GOLF MK3 firmy FUJIMI w skali 1/24 wczoraj dopiero zacząłem coś dłubać Plany: szyber dach , otwierana maska , gril bez znaczka , silnik diesla , tylna klapa z wersji us , zderzak przedni chyba tez , kolor jeszcze nie wiem i felgi tez jeszcze nie wiem teraz kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Hmmm - a możesz napisać co jest na fotkach bo mój komputer ma problem z wyświetleniem ich zawartości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Felgi proponuje zostawić ponieważ, są ładne i pasują do tego modelu. Na razie wiele nie można powiedzieć bo wiele nie jest zrobione , poza wymienionymi przez ciebie modyfikacjami nic bym nie ruszał bo model bardzo ładnie prezentował się jak by był zrobiony prosto z pudła. Powodzenia w dalszych pracach nad modelem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 Jak myślicie pasują te felgi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Myślę, że popraw jakość fotek to będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Felgi to chyba Borbett? dobrze mówię? i do golfa raczej nie bardzo ale go ale do BMW serii5, Opla Manty, Forda Capri albo innego auta z tylnym napędem jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Nie nie nie... Te felgi kompletnie nie pasują do golfa... Za masywne są w stosunku do reszty samochodu - tak mi się wydaje. Ja widzę tego golfa na stokowych felgach ( tych co masz w oryginale ) z lekkim parapetem I wtedy dla mnie miód malina Mogę Ci tylko pożyczyć powodzenia bo jestem wielkim miłośnikiem Golfa III i chcę zobaczyć co wyczarujesz z nim Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Moim zdaniem felgi dobrze wyglądają z MK III, powiedz lepiej co z Mercedesem ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 fliper_nx nie bój sie mercedes jest cały i zdrowy tylko tyle ze nie pomalowany bo czarnego sprayu nie mam :/ ale jak tylko kupie to postaram sie go jak najszybciej poskładać a chwilowo oszczędzam kasę bo zbieram na prawdziwy samochód a i jeszcze za tydzień prawdo podobnie pojede do warszawy na WOJNĘ TUNINGOWA PÓŁNOC-POŁUDNIE więc troszkę kasy potrzeba a mk3 zacząłem robić żeby wykorzystać co tam jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Po jakiej stronie mam zrobić kierownice ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusty Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 tylna klapa z wersji us , zderzak przedni chyba tez Wybór może być tylko jeden - kierownica po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Nie widziałem jeszcze "japońskiego" Golfa na pakiecie US , więc lewa strona się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 ok kierownica zostaje po lewej Uwaga uwaga nadeszła pewna zmiana odnośnie karoserii chce zrobić taki tył http://www.eurotuner.com/images/160_0701_et_03z+1996_volkswagen_mk3_golf+low_rear_angle.jpg i taką dokładkę do zderzaka http://www.eurotuner.com/images/160_0701_et_13z+1996_volkswagen_mk3_golf+front_right_view.jpg kolor oczywiscie zostaje różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Przedni zderzak zrobiony Trzeba popracować nad zawieszeniem i ustawieniem kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Wywal te felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Zderzak jest nierówno zeszlifowany, przydało by się to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 I jak sie wam widzi przód ?? dokładka do poprawy i troszkę zderzak Zawieszenie trochę lepiej wygląda ale jeszcze trzeba popracować , a z oponami to nie wiem co zrobić :/ Niestety wczoraj już zaszpachlowałem tylną klępę i wyciąłem dziurę w zderzaku ale wam wczoraj tego zapomniałem pokazać , trzeba wyrównać szpachle Tylne lampy do delikatnej poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Masakra jakaś. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 cos ty z nim zrobil:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 27 Października 2009 Autor Share Napisano 27 Października 2009 Teraz trochę lepiej wygląda bo wygładziłem wszystko ładnie I jak wam sie to widzi pierwszy raz takie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Staraj się pisać poprawnie, znaki interpunkcyjne również obowiązują. A co do części wewnętrznej maski to porażka. Mogłeś to równo wyciąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Przecież to ani ładu ani składu nie ma... Nie równe, zrobione na odpierdziel, już nie wspomnę o grubości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Chyba 'wygładzenie' to pojęcie względne, bo może Ty uważasz, że to jest gładkie, ale zobaczysz co będzie po podkładzie. Co do maski, to po pierwsze wytnij prosto, a po drugie jeśli są nierówności to zeszlifuj je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Jak narobiłeś takich rys to zmatuj całą kastę przed lakierowaniem papierem wodnym 800, albo 800 na gąbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 800 ci do takich rys nic nie da one i tak wyjda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi