Śmigły Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Fakt, obsługa dział by się przydała. Ja jednak na I miejscu postawiłbym tego dowódcę z 7TP w haubie na głowie. Scibor, jak rozumiem na szkielecie z drutu robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Scibor, czy przewidujesz historyczne figurki w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Scibor, czy przewidujesz historyczne figurki w 1/72? Kolega Scibor lepi super krasnale 28mm więc myślę, że 1:72 to nie jest jakiś problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Tak, figurki w 72 by się przydały bo w tej skali naprawdę nie ma z czego wybrać . A przy okazji gratulacje dla autora i życzę powodzenia w przyszłej produkcji, chociaz o to akurat nie musi się obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scibor Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Obsługa działa to fajny pomysł choć fajnie by było też zrobić poprawne modele dział, jak widze te stare wtryski to mnie skęca. Tak czy siak obiexcuję ale po nowym roku bo narazie musze skończyć te które robię teraz. Nie mówię też nie 1:72 to napewno wyzwanie ale najpierw 35 i 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmigły Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Scibor, ja niedługo będę budował Prawosławną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Figurki zabójczo pięknie wyglądają.. Wejdź na PW coś ci podesłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi