BaldPuma Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 O Matko, Puma, ten wygląda jak z filmu science fiction gdzie drastycznie obcięto budżet. Gulus Zerknij /za chwilę/ do głównego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Moses - widzę, że aktywnie działasz na forum, a tutaj cisza Broń Boże nie doszukuj się złośliwości w moim pytaniu, po prostu narobiłeś mi smaka na ciekawą wersję Humvee Przypomniało mi się tym bardziej, że od niedawna jest do kupienia w Polsce DVD z "Generation Kill": To ze zdjęcia wyżej "łączy" obydwa moje hobby, czyli modele Humvee i dobre seriale na DVD Szkoda, że obydwa równie kosztowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 Kubisz heh non stop coś mnie odciaga od Młotka, a to Iskra a to Patton, ale przyznam się że ostatnio zacząłem się zastanawiać jak zrobić komputerek w środku, więc może w tygodniu coś podłubie. Widzę też że jesteś orędownikiem dobrej wieści. I chyba już wiem co zarządac od swojej luby na imieniny (film akurat łączy moją pasję do dobrych filmów i Korpusu Piechoty Morskiej) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 ...ostatnio zacząłem się zastanawiać jak zrobić komputerek w środku... Rozwiązanie dość kosztowne - kup zestaw wnętrza do UAH-ów Legend Productions. Tak na szybko mi to przyszło do głowy, choć jeszcze nie zastanawiałem się nad możliwością występowania elementów elektronicznych z zestawu do nowych Humvee w Humvee z 2003 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 Jeżeli chodzi o to że niekoniecznie mogło by to występowac w tamtym okresie, chciałbym zwrócic uwagę że jednostki zwiadu w USMC (czy to bataliony rozpoznawcze, czy kompanie Force Reconu) były niejako oczkiem w głowie dowództwa i zawsze dostawały jako pierwsze, najlepsze wyposażenie w stosunku do innych jednostek USMC. Szybciej i lepiej wyposażaną jednostką w nowinki podlegającą Departamentowi Marynarki były tylko Foki (Navy Seals, NSW) a wszczególności ST6 DevGru. A na ten zestawik popatrze i pomyślę nad nim (jakiś sznureczek można prosic do zestawiku? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 ...na ten zestawik popatrze i pomyślę nad nim (jakiś sznureczek można prosic do zestawiku? ) Proszę bardzo: Legend Productions - LF1193 - Humvee Interior set Strona producenta Szczerze mówiąc zapamiętałem go jako bardziej rozbudowany, oglądając zdjęcia jakiś czas temu. Teraz jak patrzę, to taki ubogi się wydaje... Choć i tak jest rewelacyjny, w budowie dobrego modelu z OIF prawie obowiązkowy. Jest też taki zestaw: Pro Art Models - PAU-35024 - US Humvee interior set Strona producenta No i takie coś: Pro Art Models PAU-35010 - US modern radio and satellite communication set Strona producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi