BART Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Witam Z tego co wyczytałem to zdecydowana większość z nas została zaskoczona tak wczesnym rozpoczęciem konkursu . Niema co zwlekać i pora dołączyć z jakimś kawałkiem plastiku. Padło na T-55A w barwach chorwackich z charakterystyczną nazwą "MARINA" z grudnia 1991 Karlovac. Poniżej obowiązkowy in-box: z dodatków planuję dodać lufę metalową abera, kalki Bison decals, blaszki zestaw podstawowy Aber oraz gąsienice Friulmodel. Lufę oraz kalki już mam a pozostałe zestawy załatwiam. Poniżej rysunek mojego pojazdu wg. Bison D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Poprosiłbym pełnego inbox-a. Najlepiej w odpowiednim dziale. Zapowiada się bardzo sympatyczny model. Współcześniak z "bloku wschodniego" Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Poprosiłbym pełnego inbox-a. Najlepiej w odpowiednim dziale. http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tamiya/tam35257.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Poprosiłbym pełnego inbox-a. Najlepiej w odpowiednim dziale. http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tamiya/tam35257.htm Chodzi o twojego in-boxa... Przykłady masz w innych relacjach na forum i w konkursie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Witam O to wytłoczki Prace nad modelem postaram się zacząć w najbliższych dniach jak uda mi się zakupić blaszki. Uwagi oraz dobre rady mile widziane . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Jestem we "współcześniackim" raju !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 Jestem we "współcześniackim" raju !!!! Konkurs dopiero się rozkręca a do efektu końcowego jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 (edytowane) ... Edytowane 26 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Czy ten model Tamiyi to najlepsza replika tego czołgu ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Czy ten model Tamiyi to najlepsza replika tego czołgu ? Nom... Ja oczywiście też kibicuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Witam U mnie powoli do przodu małe co nieco . Wanna stoi na kołach oczywiście na razie tylko zostały założone na potrzeby pstryknięcia fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi