reiden Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 Po dłuuuugiej nieobecności zdecydowałem się wkleić fotki obrazujące obecny stan prac nad modelem. W zasadzie powinien to być chyba odrębny temat.... Poprawianie błędów zestawu tak mnie wnerwiło (istna syzyfowa praca), że postanowiłem sam wydłubać 23..... Matka kadłuba zbudowana została z balsy, plastiku i szpachli samochodowej. Centropłat póki co ma powstać z balsy pokrytej płynnym plastikiem, skrzydła z zestawu, poprawione, przeryte linie, poszły w silikon i można je powielać... Statecznik pionowy to plastik, wyrzeźbiony i wyszpachlowany... W tej chwili robi się kopyto na kabinę.... Cały projekt stwarza mnóstwo problemów (podobnie jak oryginalny prototyp ;) ). Póki co jakoś je rozwiązuję i powoli rzeźbię 23.... Na pytania kiedy skończę odpowiadam od razu: pojęcia nie mam. Z pracami przy nim jest tak, że jak wymyślę jak zrobić jedną rzecz składającą się na matkę/formę/technologię odlewania pojawia się następny problem. Trzymajcie kciuki, to może uda się ukończyć MiGa w rozsądnym czasie. Póki co życzę miłego oglądania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 :-))) życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 "Yogi babu..." - brawo Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi