Epheli Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Bardzo mi się spodobał ten śmigłowiec reprezentujący technologię Stealth. Przy w sumie niewielkim doświadczeniu ( to mój 5 skończony projekt) udało mi się wykonać taki modelik z zestawu Italerki. Niestety ciągle jeszcze widać brak dobrej techniki w maskowaniu szyb, to moja bolączka choć idzie coraz lepiej. W niektórych miejscach poszło trochę wodzy fantazji, ale dokumentacja jest niestety dość uboga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Wygląda super. Szkoda tylko, że kadłub taki czarny, ale pewnie tak miało być. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Modelik ZACNY ale.... Kalki na ogonie sie błyszczą. Na szybce widać ślady kleju - polecam clearfixa (problem ten nie istnieje przy jego zastosowaniu). Ogólnie wyglada całkiem fajnie. Mam nadzieje że upoluje taki sam w 48. Pozdrawiam Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macall Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Witam Posiadam taka maszynke w skali 1:48 revell'a czeka w polce na swoja kolej...modelik bardzo fajny! nie bylo wiecej kalek do niego czy taki byl Twoj zamysl ?? gratuluje Koncze wlasnie pume tigermeet 1:32 revell'a...no i nie wiem co potem mam mi24 1:48,comanche 1:48, ka mov ka 1:48,merlina 1:72 i mbb bk 117polizei 1:32....jakis typ szanownych modelarzy? pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 No typ jest jasny Comanche w 48 i koniecznie warsztat Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Czy mi się wydaje, czy kadłub jest niemalowany? Mam to cacko w pudełku jeszcze i wypraska ma też taki kolor jak na twoich foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 9 Listopada 2009 Autor Share Napisano 9 Listopada 2009 Nie kolego jest pomalowany kolor czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi