Szałek_CMG Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Nie wiem czy wszyscy znają ten model, jeśli nie to zaprezentuję go tutaj bo chyba jeszcze tego nie robiłem. Został złożony 2 lata temu i był to mój pierwszy model. Oparty na oryginale, którym jeździ mój tata. Oryginał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 To ja pierwszy:D. Jak na pierwszy model to bardzo ladnie wykonany i odwzorowany po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Jak na 1 model to bardzo ładnie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Bardzo ładny, jak robiłeś obicie fotela i grafikę z przodu? Na jednym zdjęciu brak tablicy rejestracyjnej. Fajnie wygląda porównanie z 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 28 Października 2009 Witam. Bardzo fajnie się prezentuje na tle tego kolosa w skali 1:1. Super ciężarówka gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi