wuen Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 fotki robione fonem więc szału nie ma ale dzisiaj będę juz miał aparat W takim razie po co te fotki? Czy ktoś wymaga robienia byle jakich byle czym w momencie gdy model trafia w ręce? Czy nie lepiej poczekać i zrobić od razu dobre zamiast byle jakie a potem poprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Teoretycznie nie, w praktyce bywa różnie... Nie wszystkim można dogodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Akurat tymi fotkami to dogodziłeś raczej nielicznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Może zrób z nim nowy temat w dziale tuning ,właściwie to jest to przecież nowy model Nie wiem czy można wiedzieć ale dlaczego Vybor go nie skończył, było przecież już blisko zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Fajnie z tyłu to wygląda, ale przód? Będzie odśnieżał drogi z taką szuflą z przodu? Ja też sugeruje przenosiny do Tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Przedni zderzak ,a przede wszystkim ta dokładka jakoś mi się nie widzi . Zrób coś mniejszego Tył fajnie się prezentuje , ale spojler bym delikatnie skrócił - sprawa gustu w sumie. Powodzenia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Lepsze fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Moim zdaniem zepsułeś przedni zderzak tą dokładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Matko Boska! Bożesz ty mój! Dzwońcie po karetkę! Zaraz zawału dostanę!! Co ty zrobiłeś??!! Polski Wieś Tuning z zastosowaniem na zimę?? Ogarnij się! Zrób coś takiego, albo się postaraj i zrób: Boże drogi, jeszcze raz błagam o rozum dla tego Pana... Miejże litość dla maniaków JDM i Driftu co?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryingtobe Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Powiem Ci że niepodoba mi się ta wersja.. spoiler tylni trochę zawysoki a ta dokładka przednia to już kompletnie.. Ale z drugiej strony to Twoja wizja modelu więc Dawaj Dawaj Bo może po skończeniu niebędzie wsiok-tuningiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Koncepcja była by niezła poza spoilerem i zbyt wysuniętą dokładką, pewnie wzorowałeś się na produkcie JUN'a , ale porównaj co lepiej wygląda http://4.bp.blogspot.com/_MozWNYnm4rs/S8cSyR-hSjI/AAAAAAAAAJU/ui3klA262fA/s1600/jun+style.jpg . Jakbyś ją zmniejszył o 2-3 mm było by lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damex Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Ta dokładka to totalna przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Kolego to nie stary Golf,popatrz na allegro tam evo x ze stanów z reguły mają taki uliczny body kit . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 To co fliper_nx pokazał to już prędziej niż obecna dokładka, bo twoja jest za długa i za gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Chłopaki! Dokładka nie jest jeszcze ostatecznie wyszlifowana! Evo ma wyglądać jak wóz pseudo wyścigowy więc wysoki spoiler zostaje a nad dokładką cały czas pracuję PS: Przy tylnym spoilerze może zmienię tylko boczne skrzydełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) przemekgksw3 sprzedałem model gdyż sam zacząłem go przerabiać lecz jakoś pomysł upadł, wizja się rozmyła i Lancer stał w kącie. Wiedziałem, że kolega Krzychu126 poluje na ten model, więc się dogadaliśmy. Co do dokładki zgadzam się z kolegami, że jest za długa i za gruba. Zobaczymy co z niej wyjdzie po ostatecznej obróbce. Spoiler mi osobiście się podoba. Jeśli ma być torowcem to wysokość pasuje. Dokładka dachu nad tylna szybą.... rzecz gustu. Ja jak już dałbym ją gładką jako przedłużenie linii dachu. Podsumowując: koncepcja ciekawa jednak z nutką szaleństwa. Czekam na ostateczne szlify i wtedy ocenię. Pozdro Bro! Edytowane 27 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Dobrze że temat został tutaj przeniesiony Ta dokładka w ogóle mi nie pasuje, lepiej zrób coś takiego jak fliper_nx pokazywał, bo według mnie ten spychacz zepsuje model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 dodatkowo będzie tylko jedna centralna wycieraczka z przodu To może wymianę zrobimy Ja Ci dam moją wycieraczkę z Supry, a ty swoje z EVO, no chyba że już jakąś masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam! Tak się składa że już wycieraczka jest zrobiona z jednej standardowej więc raczej nie da rady sie wymienić ;/ Zrób w swojej Suprze też jedną wycieraczkę, będzie tak bardziej wyścigowo Co do modelu to narazie cały czas pracuję nad body i produkuję lusterka ponieważ dostałem model bez standardowych zwierciadeł Jeszcze trochę i przyjdzie czas na podkład Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Zrób w swojej Suprze też jedną wycieraczkę, będzie tak bardziej wyścigowo Very Happy No nie wiem, mi jakoś bardziej dwie pasują A jakby Ci nie wychodziły te lusterka, to mam w suprze dwie pary, w tym jedną w stylu F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Witam! Na dzień dzisiejszy tak się to wszystko prezentuje: Kasta jest psiknięta jedną cienką warstwą więc prześwitują inne kolory. Oczywiście jeszcze będzie to szlifowane aby było gładko, na przednim zderzaku z prawej strony na dokładce widać małe niedoróbki - będzie to poprawione. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Cały przedni zderzak bym wywalił. Mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 "Mów do słupa, słup jak d*pa" :] I nie słuchałeś głosu ludu, tylko uparcie robiłeś z Evo pług na polską zimę. Zawiodłeś mnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Boże jak można zniszczyć tak ładny model :/ zawiodłeś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Spokojnie chłopaki, Krzychu sobie z nas żarty robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi