Vybor89 Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Patrząc z boku na ten model coś mi nie gra.... masywna dokładka i lekki z wyglądu spoiler. Jakoś to mi nie współgra, lecz jeśli taką masz wizję to jestem z Tobą XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Cały przedni zderzak bym wywalił. Mi się nie podoba. "Mów do słupa, słup jak d*pa" :] I nie słuchałeś głosu ludu, tylko uparcie robiłeś z Evo pług na polską zimę. Zawiodłeś mnie :( Boże jak można zniszczyć tak ładny model :/ zawiodłeś mnie... Na pocieszenie dla was chłopaki powiem że żadnemu z was nie dam tego modelu i będzie on stał u mnie na półce i to mnie będzie straszył wieczorami w świetle księżyca... Spokojnie chłopaki, Krzychu sobie z nas żarty robi Mr. Green Patrząc z boku na ten model coś mi nie gra.... masywna dokładka i lekki z wyglądu spoiler. Jakoś to mi nie współgra, lecz jeśli taką masz wizję to jestem z Tobą XD Szanowni panowie... mam plan... taki chytry... jeszcze wam szczęka opadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 ... jeszcze wam szczęka opadnie... Na to liczymy Bro! Na mega pozytywny opad szczęki. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Ale pług przesadziłeś z przednim zderzakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Powoli do przodu... Pobawiłem się we wnętrzu: Na desce zamontowałem trzy wskaźniki, kierownica będzie przerobiona, zamontowany będzie dłuższy drążek skrzyni biegów a kierowca będzie mógł stworzyć jedność z Evo poprzez wyścigowy fotel kubełkowy z czteropunktowymi pasami bezpieczeństwa. Rozważam też montaż klatki bezpieczeństwa ale tylna kanapa troszkę sprawę komplikuje. A tak dla rozluźnienia atmosfery zapodam wstępny projekt paintjoba dla Evo Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Paintjob pierwsza klasa Powodzenia w pracach i oby więcej update'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 nono paintjob fajuchny tylko zamiast szarego ładnie prezentował by się srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 A może zamiast szarego żółty ciekawe jak by to wyglądało,poza tym bardzo przyjemny Lancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Żółty nie za bardzo. Srebrny też jakiś taki mocno oklepany, paintjobowi nic nie można zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 No widzę że wizja malowania się spodobała W grze kolor wydaje się szary ale na modelu chciałbym zrobić srebrny ponieważ podwozie jest już srebrne, widać na wcześniejszych stronach tematu zanim model zmienił właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 Cóż, nie żałuję odsprzedaży... "Sir Lancelot" trafił w szalone, a zarazem właściwe ręce. Wnętrze fajne aczkolwiek psiknął bym je matem. Co do malowania kasty fajne, zmieniłbym tylko czerwony na niebieski. Pasowało by elegancko do wnętrza. Czekam na fotki gotowego paint job'a Pozdro Bro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Co do malowania kasty fajne, zmieniłbym tylko czerwony na niebieski. Eeeeej... To jest myśl Pobawię się w grze i obczaję jak to będzie wyglądać Dzięki bro za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 Dzięki bro za radę Spoko ;) Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Ok pany! Tak wygląda po zmianie koloru, jak się widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 Moim zdaniem dużo lepiej, no i będzie się komponować z wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 JA obstaje przy czerwono-czarno- srebrnym nadwoziu On dla mnie bardziej żywiołowy, kontrastowy. Taki pług powinien się wyróżniać z tłumu Chociaż wybór trudny, oba ładne zestawienia, ale obstawiam czerwień. Btw. nie uważasz, ze siedzenia za bardzo się błyszczą? Nigdy nie spotkałem się z błyszczącymi obiciami No chyba że nie są jeszcze skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 W rzeczywistości nie błyszczą się tak mocno, niebieski wygląda jakby był satynowy jak skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Rabbit dobrze mówi daj zamiast niebieskiego czerwony i będzie świetnie a wnętrze pociągnął bym jednak matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damex Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Właśnie wnętrze daj matem. Przy okazji nie wiecie gdzie można dostać bezbarwny mat. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 No właśnie rzecz w tym że ja nie wiem gdzie kupić bezbarwny mat w sprayu a aero nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Motip robi bezbarwny mat powinien być w mieszalniach lakierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam! Tak się w tej chwili prezentuje wnętrze: Zrobiłem dłuższą dźwignię skrzyni biegów i nową kierownicę. Powstała ona z kierownicy od Nissana S15, profilu okrągłego 1mm i elementu ze Skyline`a 2000GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Mała aktualka Wnętrze otrzymało półklatkę w kolorze nadwozia: A tu samo nadwozie: Oczywiście nie jest to ostateczna warstwa lakieru, jeszcze kilka cienkich warstw srebrnego i potem granatowy i czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Nie ma tam przypadkiem ryski na tylnym błotniku i odprysku na klapie? Wnętrze jak widzę dalej na błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam! Kasta psiknięta niebieskim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi