Turecki Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Rerewelacja model wygląda ekstra...super realistycznie wyglądające przybrudzenia...efekt naprawdę zaskakujący...brawo Piotrze wierzyłem że moc jest z Tobą świetny finisz...tylko kleić i brać przykład z dobrego kunsztu modelarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Qrczaki, dopiero teraz dogrzebałem się do tego modelu Kurczaka. Powiem tak, z modeliku zrobiłeś rewelacyjny Model AT-ST, gratuluję. PS. dla zainteresowanych, tu znajduje się papierkowy model AT-ST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 Dzięki Panowie za miłe słowa i cieszę się, że AT-ST się podoba . Tak jak sobie to kiedyś obiecałem zacząłem dłubać przy podstawce do kurczaka. Docelowo ma oddawać fragment endorskiego lasu np. coś takiego: Zakupiłem ramkę fotograficzną 15x20, osadziłem "pień", plastelina robi za podłoże: Po pokryciu surfacerem posadziłem paprocie Jak widać na zdjęciu powyżej było ich trochę ubogo więc posadziłem jeszcze trochę i na tym chyba poprzestanę. teraz czas na podłoże, jakieś suche liście gałęzie, mech itd. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 No to i malego Ewoka ulepic tez musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 No to i malego Ewoka ulepic tez musisz Muszę przyznać, że chodzi mi to po głowie ale obawiam się rezultatu znając swoje zdolności rzeźbiarsko-manualne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Powiem krótko: Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpik Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Jak zdążysz przed sobotą to do święconki kurczak będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi