Skocz do zawartości

Berlin 1945/Panther II DML/1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzę, że ostatnio Panther F Dragona bije rekordy listy przebojów

Życzę powodzenia!

Napisano

Witam

To jest Pantera II nie F .

Btw. Narazie tyle

93291373.th.jpg

55585992.th.jpg

31576433.th.jpg

No i dla porówniania nie ruszona wieża.

17537946.th.jpg

p.

Napisano

Witam

Czerwony, niebieski i poniżej już z brązowym i kilkoma zaciekami. Zapuszczę tu i tam jeszcze ciemnego washa dla zróżnicowania syfu w zakamarkach i to będzie chyba tyle jeśli chodzi o kadłub i oleje. Przedłużenie lufy stg44 w przednim jarzmie złamało się i poleciało gdzieś w głąb izby. Spróbuję dorobić z igły od strzykawki.

89994640.jpg

11282351.jpg

pzdr

Napisano

Ten ułamany karabin to paskudna sprawa, ale to się zdarza Radziłbym Ci zrobic to juz pod sam koniec żeby uniknąć ponownego złamania. Model coraz lepiej wygląda.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam

Wreszcie zabrałem się znów za moją pracę. Wyszpachlowałem budynek, machnąłem jasny podkład i położyłem wstępnie kolory. No i wyszło bezguście... Po poprawkach i efektach specjalnych powinno wyglądać lepiej.

79244096.jpg

32371107.jpg

pzdr

Napisano

Witam

Wstępne paćkanie zakończone. Jak przeschnie to czas na oleje.

10787575.jpg

18079573.jpg

pzdr

• 1 month later...
Napisano

Witam po dłuższej nieobecności.

Wstępne prace nad rumowiskiem rozpoczęte. Jak widać pantera ma już kapcie i Romek z gruszką w leju też prawie gotowy.

64803846.jpg

53827426.jpg

72759999.jpg

p.

Napisano

To tu proszę małe demko jeśli chodzi o kolorki.

63790194.jpg

Niestety zdjęcie do bani ale nie mam za bardzo warunków narazie na lepsze. Malowanie terenu oceniam mniej więcej na 50% zaawansowania prac. Brak jeszcze dwóch-trzech odcieni gruzu(narazie są dwa), zabawy olejami i pigmentów.

p.

Napisano

Witam

Są badziewne więc mojej roboty :} Miałem trochę kupnych duduś'ów ale gdzieś mi je wcieło w warsztatowym bajzlu. Podobnie jak ramkę z pukawkami od figurek volsturmu z zestawu z panterą II.

Napaskudziłem pigmentami. Jeszcze trzeba podmalować okna, drzwi wszedobylskie dechy.

56552701.jpg

Btw Wesołych Świąt :}

p.