Lipa Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki. Zielono żeby ładnie kontrastowało do morza gruzu Cytuj
SPIDIvonMARDER Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Widzę, że ostatnio Panther F Dragona bije rekordy listy przebojów Życzę powodzenia! Cytuj
Lipa Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Napisano 20 Stycznia 2010 Witam To jest Pantera II nie F . Btw. Narazie tyle No i dla porówniania nie ruszona wieża. p. Cytuj
Lipa Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Napisano 28 Stycznia 2010 Witam Czerwony, niebieski i poniżej już z brązowym i kilkoma zaciekami. Zapuszczę tu i tam jeszcze ciemnego washa dla zróżnicowania syfu w zakamarkach i to będzie chyba tyle jeśli chodzi o kadłub i oleje. Przedłużenie lufy stg44 w przednim jarzmie złamało się i poleciało gdzieś w głąb izby. Spróbuję dorobić z igły od strzykawki. pzdr Cytuj
jager27 Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 Ten ułamany karabin to paskudna sprawa, ale to się zdarza Radziłbym Ci zrobic to juz pod sam koniec żeby uniknąć ponownego złamania. Model coraz lepiej wygląda. Cytuj
Lipa Napisano 15 Lutego 2010 Autor Napisano 15 Lutego 2010 Witam Wreszcie zabrałem się znów za moją pracę. Wyszpachlowałem budynek, machnąłem jasny podkład i położyłem wstępnie kolory. No i wyszło bezguście... Po poprawkach i efektach specjalnych powinno wyglądać lepiej. pzdr Cytuj
Lipa Napisano 16 Lutego 2010 Autor Napisano 16 Lutego 2010 Witam Wstępne paćkanie zakończone. Jak przeschnie to czas na oleje. pzdr Cytuj
Lipa Napisano 23 Marca 2010 Autor Napisano 23 Marca 2010 Witam po dłuższej nieobecności. Wstępne prace nad rumowiskiem rozpoczęte. Jak widać pantera ma już kapcie i Romek z gruszką w leju też prawie gotowy. p. Cytuj
Kacperek315 Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Już się nie mogę doczekać, aż wszystko nabierze odpowiednich kolorków. Cytuj
Lipa Napisano 30 Marca 2010 Autor Napisano 30 Marca 2010 To tu proszę małe demko jeśli chodzi o kolorki. Niestety zdjęcie do bani ale nie mam za bardzo warunków narazie na lepsze. Malowanie terenu oceniam mniej więcej na 50% zaawansowania prac. Brak jeszcze dwóch-trzech odcieni gruzu(narazie są dwa), zabawy olejami i pigmentów. p. Cytuj
Lipa Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam Update. Wyścig z czasem trwa ]:-} p. Cytuj
Boozy Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Witaj. Nieźle Ci idzie. Te wszędobylskie cegiełki sam robiłeś czy jakiś zestaw? Cytuj
Lipa Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Są badziewne więc mojej roboty :} Miałem trochę kupnych duduś'ów ale gdzieś mi je wcieło w warsztatowym bajzlu. Podobnie jak ramkę z pukawkami od figurek volsturmu z zestawu z panterą II. Napaskudziłem pigmentami. Jeszcze trzeba podmalować okna, drzwi wszedobylskie dechy. Btw Wesołych Świąt :} p. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi