Lipa Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki. Zielono żeby ładnie kontrastowało do morza gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Widzę, że ostatnio Panther F Dragona bije rekordy listy przebojów Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2010 Witam To jest Pantera II nie F . Btw. Narazie tyle No i dla porówniania nie ruszona wieża. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 Witam Po dwóch filtrach... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Kamo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Jakie filtry były kładzione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Witam Czerwony, niebieski i poniżej już z brązowym i kilkoma zaciekami. Zapuszczę tu i tam jeszcze ciemnego washa dla zróżnicowania syfu w zakamarkach i to będzie chyba tyle jeśli chodzi o kadłub i oleje. Przedłużenie lufy stg44 w przednim jarzmie złamało się i poleciało gdzieś w głąb izby. Spróbuję dorobić z igły od strzykawki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Ten ułamany karabin to paskudna sprawa, ale to się zdarza Radziłbym Ci zrobic to juz pod sam koniec żeby uniknąć ponownego złamania. Model coraz lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 Witam Wreszcie zabrałem się znów za moją pracę. Wyszpachlowałem budynek, machnąłem jasny podkład i położyłem wstępnie kolory. No i wyszło bezguście... Po poprawkach i efektach specjalnych powinno wyglądać lepiej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Lutego 2010 Autor Share Napisano 16 Lutego 2010 Witam Wstępne paćkanie zakończone. Jak przeschnie to czas na oleje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 Wstępna zabawa olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Witam po dłuższej nieobecności. Wstępne prace nad rumowiskiem rozpoczęte. Jak widać pantera ma już kapcie i Romek z gruszką w leju też prawie gotowy. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Już się nie mogę doczekać, aż wszystko nabierze odpowiednich kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 To tu proszę małe demko jeśli chodzi o kolorki. Niestety zdjęcie do bani ale nie mam za bardzo warunków narazie na lepsze. Malowanie terenu oceniam mniej więcej na 50% zaawansowania prac. Brak jeszcze dwóch-trzech odcieni gruzu(narazie są dwa), zabawy olejami i pigmentów. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam Update. Wyścig z czasem trwa ]:-} p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witaj. Nieźle Ci idzie. Te wszędobylskie cegiełki sam robiłeś czy jakiś zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Są badziewne więc mojej roboty :} Miałem trochę kupnych duduś'ów ale gdzieś mi je wcieło w warsztatowym bajzlu. Podobnie jak ramkę z pukawkami od figurek volsturmu z zestawu z panterą II. Napaskudziłem pigmentami. Jeszcze trzeba podmalować okna, drzwi wszedobylskie dechy. Btw Wesołych Świąt :} p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 viewtopic.php?p=320263#320263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi