zbiegu Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Witam i przedstawiam kolejną fotorelacje tym razem z MPHShow współorganizowanej min przez Top Gear. W śród pokazywanych samochodów można było zobaczyć prywatne auta min Richarda Hammond-a, Jamesa May-a, Jay Kay-a (Jamiroquai) i Tiffa Needell-a (Fifth Gear). Zdjęcia duuuużo zdjęć: Zdjęć mam oczywiście więcej, w najbliższym czasie będą się pojawiać walkaroundy. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 8 Listopada 2009 Super Moderator Napisano 8 Listopada 2009 Witam. Nie mam pytań Cytuj
Bodzio Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Super fury,super zdjęcia,super impreza ! Zgrzewka się należy Pozdrawiam. Cytuj
fliper_nx Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Fajno ale Coswortha już pokazać nie łąska.... :( Zdjęcia, fajne, fury piękne, dzięki . Cytuj
zbiegu Napisano 8 Listopada 2009 Autor Napisano 8 Listopada 2009 Fajno ale Coswortha już pokazać nie łąska.... :( A przechodziłem koło niego parę razy stał cały biały i tak jakoś mnie nie zachęcił do zrobienia mu zdjęcia Cytuj
Praetorian Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 No Cosworth to nie lada gratka dla fanów WRC. Na allegro jest tylko jeden MEGA porobiony 301 KM z przerobionym całym silnikiem, panewkami, korbami, a także zmienionym turbo i w ogóle wszystkim co się da... Zobaczcie tylko cenę http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10076820 Cytuj
fliper_nx Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Przyjemniaczek ale po co to dociążenie z tyłu to ja nie wiem :P . Cytuj
Krzychu126 Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 O ja, Eleanor rządzi!!! Widziałeś może Clarksona??? PS: Cossie jest najlepszym wozem ever ever ever... PS2: Na allegro ostatnio widziałem Cossie za 34 000PLNów miał ponad 300km... Cytuj
zbiegu Napisano 9 Listopada 2009 Autor Napisano 9 Listopada 2009 Widziałeś może Clarksona??? Clarkson się nie pojawił, był za to James May i Tiff Needell Cytuj
Krzychu126 Napisano 10 Listopada 2009 Napisano 10 Listopada 2009 Tego Needella to ja jakoś nie lubię, takie dziwne sztuczne miny strzela jak mówi (w programie) A autografy masz?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi