zbiegu Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Witam i przedstawiam kolejną fotorelacje tym razem z MPHShow współorganizowanej min przez Top Gear. W śród pokazywanych samochodów można było zobaczyć prywatne auta min Richarda Hammond-a, Jamesa May-a, Jay Kay-a (Jamiroquai) i Tiffa Needell-a (Fifth Gear). Zdjęcia duuuużo zdjęć: Zdjęć mam oczywiście więcej, w najbliższym czasie będą się pojawiać walkaroundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 8 Listopada 2009 Witam. Nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Super fury,super zdjęcia,super impreza ! Zgrzewka się należy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Miazga Panie, M-I-A-Z-G-A!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Fajno ale Coswortha już pokazać nie łąska.... :( Zdjęcia, fajne, fury piękne, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 Fajno ale Coswortha już pokazać nie łąska.... :( A przechodziłem koło niego parę razy stał cały biały i tak jakoś mnie nie zachęcił do zrobienia mu zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 No Cosworth to nie lada gratka dla fanów WRC. Na allegro jest tylko jeden MEGA porobiony 301 KM z przerobionym całym silnikiem, panewkami, korbami, a także zmienionym turbo i w ogóle wszystkim co się da... Zobaczcie tylko cenę http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10076820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Zobaczcie tylko cenę Sporo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Przyjemniaczek ale po co to dociążenie z tyłu to ja nie wiem :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 O ja, Eleanor rządzi!!! Widziałeś może Clarksona??? PS: Cossie jest najlepszym wozem ever ever ever... PS2: Na allegro ostatnio widziałem Cossie za 34 000PLNów miał ponad 300km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 9 Listopada 2009 Autor Share Napisano 9 Listopada 2009 Widziałeś może Clarksona??? Clarkson się nie pojawił, był za to James May i Tiff Needell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Tego Needella to ja jakoś nie lubię, takie dziwne sztuczne miny strzela jak mówi (w programie) A autografy masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi