Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Ulepiłem kiedyś takiego Scouta w barwach Rosyjskich dla odmiany ( jako pomoc USA dla sojusznika) . Model ze Zwiezdy prosto z pudełka bez waloryzacji, ale nie polecam tego zestawu. Nie wiem jak inne ale tu nic nie mogłem dopasować , czasami myślałem że mnie wyniosą ( a ile wypaliłem papierosów to nie pamiętam). To co powstało prezentuję Wam do oceny.

25a07b9a569065a5.jpg 86de77e548774bb0.jpg 7fd7e5545c8a7599.jpg

Posted

No to musiałeś trafić na bubla u mnie części składały się ok do czasu gdy nie spierd***** tablicy rozdzielczej

I prawdopodobnie gdy natrafi się okazja ponownie zakupie ten model

Posted

Ale kolego Lukaszu wystawiłem gospecjalnie dla Ciebie. Podoba Ci się czy nie bo nic nie napisałeś .

Posted
Ale kolego Lukaszu wystawiłem gospecjalnie dla Ciebie. Podoba Ci się czy nie bo nic nie napisałeś .

Może by mi sie podobał gdy miał hamerykańskie malowanie, jakoś tako nie przepadam za ruskimi

Posted

Czyżbyście sugerowali , że Artur nie wie co sklejał i pomylił nazwy? To są bezpodstawne i niczym nie poparte pomówienia !

Posted

Aby ukrucic wypowiedzi pewnych Uzytkownikow na temat nazwy tematu zostala ona zmieniona. Jednoczesnie zamykam temat. Aby ogladac nie trzeba sie wpisywac. Esterhasy jesli masz prywatne problemy z Arturem to zalatwiaj to z Nim na PW. Przyjmij to jako upomnienie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.