Artur Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Witam. Ulepiłem kiedyś takiego Scouta w barwach Rosyjskich dla odmiany ( jako pomoc USA dla sojusznika) . Model ze Zwiezdy prosto z pudełka bez waloryzacji, ale nie polecam tego zestawu. Nie wiem jak inne ale tu nic nie mogłem dopasować , czasami myślałem że mnie wyniosą ( a ile wypaliłem papierosów to nie pamiętam). To co powstało prezentuję Wam do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 hmm taki SKOT ? To chyba jest raczej "SKOT". Model bardzo ladny. Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 No to musiałeś trafić na bubla u mnie części składały się ok do czasu gdy nie spierd***** tablicy rozdzielczej I prawdopodobnie gdy natrafi się okazja ponownie zakupie ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 17 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2006 Ale kolego Lukaszu wystawiłem gospecjalnie dla Ciebie. Podoba Ci się czy nie bo nic nie napisałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Jak to jest Skot to ja jestem Michał Anioł, nawet nie wiesz co "sklejałeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Ale kolego Lukaszu wystawiłem gospecjalnie dla Ciebie. Podoba Ci się czy nie bo nic nie napisałeś . Może by mi sie podobał gdy miał hamerykańskie malowanie, jakoś tako nie przepadam za ruskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Artur... To nie jest SCOT... tylko "scout car" ... Popraw nazwę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Artur...To nie jest SCOT... tylko "scout car" ... Popraw nazwę... Jak już to M3 Scout Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Czyżbyście sugerowali , że Artur nie wie co sklejał i pomylił nazwy? To są bezpodstawne i niczym nie poparte pomówienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Niczego nie sugerujemy... Po prostu pomylił nazwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 On jej nie pomylił. Raczej wcale jej nie znał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Aby ukrucic wypowiedzi pewnych Uzytkownikow na temat nazwy tematu zostala ona zmieniona. Jednoczesnie zamykam temat. Aby ogladac nie trzeba sie wpisywac. Esterhasy jesli masz prywatne problemy z Arturem to zalatwiaj to z Nim na PW. Przyjmij to jako upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi