RH Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Troszkę odskoczylem od mojego tematu i...skali i dla zdrowotności zrobilem "super kurdupla " czyli modelik w 1:144 i do tego pasażera .Model upierdliwy bo za maly jak na moj wzrok ale cos tam sie udalo sklecić ,czyli wymęczyć . Jak zwykle nie jestem zadowolony z efektu końcowego :( Ale jest to moja samokrytykoopinia To taki moj uklon dla wszystkich co lubią samoloty cywilne.(Mam na tapecie jeszcze jeden nietypowy samolot cywilny ,tym razem 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 piękny jak się go składało, były jakieś problemy? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Listopada 2009 Autor Share Napisano 10 Listopada 2009 piękny jak się go składało, były jakieś problemy? Jędrek Jak w każdym no ale tak poważnie to model nie pierwszej mlodosci ,wszystko grube z nadlewkami .Ja tylko z grubsza go poprawilem i zlożylem. Oslona przedniej kabiny napewno wymaga ingerencji szpachlowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 dzięki za info niedawno przybył do mojego magazynu stąd pytanie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Imponujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek_ Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Świetnie sklejony, RH mam małą prośbę: zawsze chciałem zobaczyć kolekcję twoich modeli, jak możesz pstryknij zdjęcie byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Świetnie sklejony, RH mam małą prośbę: zawsze chciałem zobaczyć kolekcję twoich modeli, jak możesz pstryknij zdjęcie byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam Grzesiek Przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi