pan_piotrek Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Witam Pierwszy model po 4 latach przerwy, trochę leżakował i niestety kilka części wyparowało. Pokazywałem go już na PWM, to czemu tu nie ? ;) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Bez fajerwerków. Co tu pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Podoba mi się, realistycznie zrobiony, całkiem sprawnie warsztatowo, bez przegięć w postaci tony błota. Bez fajerwerków. A niby jakie fajerwerki mają być? Co tu pisac? To po co piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Ładny model, tylko moim zdaniem ciut za dużo rdzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 A niby jakie fajerwerki mają być? To po co piszesz? Przepraszam, faktycznie troche się wygłupiłem, ale, moznaby zrobić coś oryginalnego na tym czołgu. Np. taki ostrzelany mocno. Mam gdzieś taka fotke. Wiadomo KW sporo mógł przetrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Co tu pisac? Fajna odmiana od tych postrzelanych i podrapanych zaknuronych i pofajdanych, sponiewieranych i zabłoconych widoków Mnie się ta interpretacja podoba. Jakby co, to zawsze: "obiekt muzealny - pod chmurką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Dzięki za komentarze. Jasne że chętnie porobiłbym takie bajery, ale dopiero się uczę takich rzeczy, na tym modelu pierwszy raz zastosowałem wash olejny i porobiłem zacieki, spróbowałem zrobić też trochę rdzy, jak bym starał się zrobić wszystko na raz, zaraz i już, to wyszedłby mi potworek. Spokojnie będę rozwijał swoje umiejętności i dorobię się też poobijanych i sponiewieranych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi