Timi Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Wrzuciłem na PWN to może tutaj tez pokaże. Mosquito z 305 dywizjonu bombowego "Ziemi Wielkopolskiej" Model zrobiony już jakiś czas temu dla Payowydawcy, ale na razie numer lotniczy sie jeszcze nie ukazał. Model wydany przez Tamiye, z blaszkami Eduarda (stare, niebarwione) do tego kalki-puzzle SP-DECAL. Malowany w całości farbami Gunze. Relacja z budowy w magazynie lotniczym. Model można było oglądać w Kielcach i Lublinie skąd udało mi się przywieźć wyróżnienia. Proszę można się wyżyć Modelowi daleko do doskonałości i niektórych błędów jestem świadomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Timi, skromność przez Ciebie przemawia Model jest zacny i chętnie zobaczyłbym więcej zdjęć Jeśli nie możesz wrzucić teraz, to może po publikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Piękny model, malowanie miodzio , jedynie opony trochę za sterylne. Też się od dawna przymierzam aby go popełnić tyle, że w 1/72, więc będzie się na czym wzorować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 jedynie opony trochę za sterylne. No właśnie, jakoś nie pasują do całości, a tak to model rewelacyjnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 Dzięki za odzew Opony sterylne, bo po pomalowaniu bezbarwnym cały efekt pigmentowania znikł:/ a nie chce mi się tego poprawiać aczkolwiek nie wiem czy się w końcu za to nie zabiorę bo każdy mi o to zwraca uwage... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Świetny model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Model zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Ogólnie Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi