czak45 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 mogłoby być Pink Panther Pozatym w 72 jeszcze nie zrobiono fajnego modelu Panthery. To takie gnioty są, a ja nie mam ochoty na wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 No ja mam fajny model panthery w 1:72 Wlasnie skończony. Ale jak na razie dzieci , pora dnia, wracam, to ciemno, nie pozwalają mi na zrobienie dobrych zdjęć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 (edytowane) Do skasowania prze moderatora Edytowane 23 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 I jeszcze taka Panthera z oznaczeniem dywizji RÓŻOWYCH PANTHER z WłOCH pod Warszawa Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Gniota w 1/72 to ja odłożyłem na inne czasy - a w zasadzie tylko do skończenia mam weathering i doklejenie pancerza z kurtynami przy kołach (Challenger II) i tam to jest mix gniotstwa z eksperymentyzmem abstrakcjonalno laboratoryjnym. Tyle, że nie mam doświadczenia w pancerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 tylko do skończenia mam weathering TYLKO mi sie zawsze najwięcej czasu z tym schodzi A pancerka jest miła i przyjemna, wybacza wiele błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Tylko właśnie z powodu tego tylko tak on tam bunkruje się w zamknięciu Ale to kwestia niedługiego czasu, bo nigdy nie sklejam jednego modelu, zawsze mam kilka na linii produkcyjnej. Do challengera wrócę niebawem, bo materiały do jego wykończenia mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi