Chwat Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Sam modelik fajniutki ale ja bym poprawił tą podstawkę. Dałoby radę trochę "strzepać" tego śniegu ??? Wyglądałoby to o niebo lepiej Tak aby trawa była zabarwiona lekko tym śniegiem, a sam śnieg niech leży w zagłębieniach. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Ja także uważam, że powinieneś zmniejszyć ilość tego śniegu. Poza tym pytałeś do czego są te "druty"- otóż są to ograniczniki, wyznaczają one szerokość bryły pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmir Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 Zgodnie z waszymi sugestiami zmniejszyłem ilość śniegu. Tak może być czy jeszcze coś poprawić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 przydał by się śniek na pojeżdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 podstawka i model bardzo ładne. trawa jest naprawdę super. zastanów się natomiast nad swoim awatarem i nad tym, co chcesz propagować. podobnie zresztą kolega knightrider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 O niebo lepiej Tylko pojazd wygląda jakby się unosił na koniuszkach traw. Przydałoby się trochę ubić trawę tam gdzie są koła. Ale i tak mi się podoba ten nietypowy pojazd + za temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 podstawka i model bardzo ładne. trawa jest naprawdę super. zastanów się natomiast nad swoim awatarem i nad tym, co chcesz propagować. podobnie zresztą kolega knightrider. A co ty masz do Martina Halbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 kiedy koniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmir Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem i podpowiedzi pomocne przy budowie. Zapraszam niniejszym do komentowania w GALERII KONKURSOWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi