jarecki Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Witam oto moja nie dokończona diorama narazie zdjęcia czołgu na i bez podstawki zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Czołg jest dokończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 13 Listopada 2009 Autor Share Napisano 13 Listopada 2009 nie do końca przeszedł teraz małą modernizacji której nie pokaże teraz bo nie mam aparatu. aha dojdą jeszcze figurki 2 na czołgu 4 na około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Po co te ogniwa w każdym możliwym miejscu czogu? I flaga? Będzież przemywał dopiero zimowy camo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Wg. nowego regulaminu forum zdjęcia powinny być "czytelne" tz. nie rozmazane. Bo póki co widzę tylko jedno dobre "foto"... Hmm... rozumiem, że zimowe kamo nie zawsze było precyzyjnie malowane i czasem załogi malowały je w pośpiechu byle jak.. Ale czemu co drugie koło jest pomalowane na biało i to jeszcze te głębiej osadzone ? Druga sprawa czemu gąsienica jest czarna ? Przecież na podstawce widać dość ostrą zimę, a po fladze jak i po czołgu widać, że z warsztatu raczej nie wyjechał. Hmm.. co do samego modelu... Podoba mi się zimmerit ale w niektórych miejscach dałeś za dużą warstwę farby, która zakryła fajnie położoną masę. Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 to nie masa to pudełkowy zimmerit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Rujewit fakt ja tam też za wiele nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Zmiany dotyczyły galerii GOTOWYCH modeli, a nie wątków warsztatowych. Ale oczywiście jeśli będzie taka wola ludu możemy podyskutować o rozszerzeniu zasad na fotografie również w wątkach warsztatowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi