Marcin M. Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, figurkę tę wygrałem w konkursie zimowym. Planowałem ją sprzedać, a że nikt jej nie chciał, to pomalowałem ją, bo byłem ciekaw czy umiem. Malowana tym co było pod ręką - pactrami i zestawem AK do rdzy, mieszanymi różnorako. Za konsultację dziękuję viltianusowi i FAZZY'emu_bez_humoru Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Fajny Krasnolud! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2016 Jak na pierwszy raz całkiem nieźle poszło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2016 No mi się podaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi