Marcin M. Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Stara figurka żywiczna, kupiona na allegro parę lat temu. Dostałem ją od kolegi z prośbą o pomalowanie. Żywica nie najlepsza, strasznie tłusta mimo mycia. Malowana cytadelami, vallejo model color i co tam jeszcze miałem pod ręką. Dobry trening przed większymi figurkami. Serdecznie dziękuję FAZZY'emu_bez_humoru za piękny postumencik. No trudno, galeria. Oczywiście dodam, że moja intencją nie jest propagowanie jakiejkolwiek ideologii. To tylko zwykła figurka, przedstawiająca volens nolens postać historyczną. I tak wolę moje krasnale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Słabo oświetlona figurka jak na galerie i ciężko ocenić. Ocenie to co widzę: -Dość ładnie. Brakuje mi mocniejszych cieni. W tej skali lepiej to podkreślić trochę mocniej. Ja akurat nie wzoruję się ,że cienie w skali 1:1 mają wyglądać tak samo jak w skali 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Ja to słabo się znam, ale głowa z czapką moim zdaniem są dobre, przód też nie jest zły choć płaszcz można było bardziej wycieniować. Tył natomiast jest na ostatnim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Teach Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Figurka wyjątkowo realistyczna pod względem historycznym. Pod koniec życia Hitler miał zwyczaj chować z tyłu lewą ręke i trzymać w niej rękawiczkę aby ukryć jej drżenie. Był to jeden z objawów choroby Parkinsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi