Marcin M. Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) Się macie Panowie! Ten mi dał najbardziej w kość jeśli chodzi o malowanie, zwłaszcza płaszcza. Wymyśliłem go sobie w barwach k.u.k.DAK, z zamorskiego naboru , wypustki ma na płaszczu zmotoryzowanego, bo mi ta szczelba tak się skojarzyła, że ino w kaburę koło kierownicy ją wsadzić. Edytowane 5 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Super, a płaszczyk zaiste super wyszedł. Mógłbyś kiedyś jakiś tutorial z malowania zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Lutego 2018 Autor Share Napisano 5 Lutego 2018 Mógłbyś kiedyś jakiś tutorial z malowania zrobić. No cóż, został mi jeszcze jeden z plutonu do pomalowania - Otto von Bigsmark, ten więc chyba się nada. Edytowałem zdjęcia - na czarnym tle lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi