Gadas_75 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam w mojej galerii. No… model ukończony, chociaż nie taki efekt końcowy był zamierzony i na pewno zaraz posypią się na mnie gromy za oszklenie , ale mam nadzieję, że mimo wszystko nie będziecie dla mnie zbyt surowi. W każdym razie, mimo wszystko, była to dla mnie miła wycieczka do „szczenięcych” lat. Dziękuję koledzy za wsparcie i doping, a ja obiecuję Wam, że najpóźniej na następny konkurs będzie erwudziak z oszkleniem jak należy. Link do warsztatu: viewtopic.php?f=172&t=30602&start=0 I galeria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Wychowałem się na tych modelach W każdym kiosku, składnicy harcerskiej, zabawkowym można było je kupić. Pamiętam, że jak dostałem kieszonkowe to stać mnie było na zakup tej zabawki w kiosku Miałem ich na półce chyba ze 20-30 sztuk w różnych barwach. Malowałem wtedy plakatówkami :P Niestety zostało ich zero sztuk :( Teraz po latach mam ten zestaw w szafie - czeka na sklejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Szkoda, że szyby czarne bo reszta jest całkiem do rzeczy. Sympatyczna miniaturka, słynnego pierwowzoru No, może jeszcze ten styropian jako podstawa i tło to nienajszczęśliwszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigJ Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Szkoda, że szyby czarne bo reszta jest całkiem do rzeczy. Sympatyczna miniaturka, słynnego pierwowzoru No, może jeszcze ten styropian jako podstawa i tło to nienajszczęśliwszy wybór. To nie styropian! To zimowa sceneria pod tytułem "RWD na Antarktydzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 To nie styropian! To zimowa sceneria pod tytułem "RWD na Antarktydzie" No to jest już jawne łamane regulaminu bo przecież zdjęcia w galerii powinny być na jednolitym tle beż żadnych podstawek Model naprawdę ładnie się prezentuje szkoda tylko tego oszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Witam Oszklenie to jedno, a nierówności w przejściu kolorów na kadłubie to drugie. Wydech przydałoby się pokryć bezbarwnym matem. Poza tym Twój RWD wygląda całkiem dobre wrażenie. To piękny samolocik i szkoda, że tak mało modeli tej maszyny pojawia się na forum. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Witam Oszklenie to jedno, a nierówności w przejściu kolorów na kadłubie to drugie. Wydech przydałoby się pokryć bezbarwnym matem. Poza tym Twój RWD wygląda całkiem dobre wrażenie. To piękny samolocik i szkoda, że tak mało modeli tej maszyny pojawia się na forum. Pozdrawiam Kornik Też o tym myślałem. Z krzywikiem dałoby radę to zrobić poprawnie. Model i tak wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi