danielodziem Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego zestaw zawiera następujące elementy dodatkowe elementy do waloryzacji. warsztat ruszył pełną parą a tak naprawdę to walczz tym modelem tylko mając wolny czas zimmerit zrobiny własnoręcznie przy użyciu Green Stuff....ten blaszkowy nie przypadl mi do gustu.i za namową paru osób postanowiłem zrobic go sam jest i skrzynia z narzędziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 9 Października 2015 Witam Ja tylko przypominam, ze ruszyłeś z bardzo zaawansowanym modelem. Twój termin oddania pracy upłynie z ostatnim dniem listopada. Pozdrawiam i powodzenia. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Trochę sałabo masz obrobione ślady po łączniu z ramką. Na niektóych elementach dobrze to widać. Popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Ciekaw jestem jak rozwiążesz sprawę z gąskami :-) Jeśli zakładasz zestawowe magiki, to z tego co kojarzę, będziesz musiał je założyć przed błotnikami, bo potem będziesz miał problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Października 2015 Autor Share Napisano 12 Października 2015 Ciekaw jestem jak rozwiążesz sprawę z gąskami :-) Jeśli zakładasz zestawowe magiki, to z tego co kojarzę, będziesz musiał je założyć przed błotnikami, bo potem będziesz miał problem Gąski już przygotowane do malowania i podzielone na trzy części. Myślę że nie będzie problemu z montażem . Ale sprawdzę to przed klejenie blotnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Sprawdź, byś potem nie był zaskoczony. O ile z plastikowymi możesz się wstrzymać z montażem, tak z metalowymi juz za bardzo nie pokombinujesz ;-) Dlatego ja kupiłem friule :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Października 2015 Autor Share Napisano 12 Października 2015 Dzięki za info....uchroni mnie to przed nie miłą niespodzianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Października 2015 Autor Share Napisano 20 Października 2015 błotniki boczne zrobione,skrzynia na narzędzia i zawiasy na tylnym włazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Podkład i cienie zrobione.następny krok kolor bazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Witam, super to wszystko wygląda , mam pytanie czy podkład to surfacer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Czy mi się wydaje albo na pierwszym zdjęciu w tylnej części na burcie na zimmericie widać odcisk palca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 No i skrzynki na boku były montowane na Ferdinandach, a Elephanty miały na tyle. Chyba że kolega znalazł egzemplarz z taką opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 Witam,super to wszystko wygląda , mam pytanie czy podkład to surfacer ? Podkład z puszki.używany przy autach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 No i skrzynki na boku były montowane na Ferdinandach, a Elephanty miały na tyle. Chyba że kolega znalazł egzemplarz z taką opcją Nawet nie pisz o błędach merytorycznych bo to jak grochem o ścianę. Możesz za to poklakierzyć - to jest milej odbierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Października 2015 Autor Share Napisano 26 Października 2015 No i skrzynki na boku były montowane na Ferdinandach, a Elephanty miały na tyle. Chyba że kolega znalazł egzemplarz z taką opcją Nawet nie pisz o błędach merytorycznych bo to jak grochem o ścianę. Możesz za to poklakierzyć - to jest milej odbierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Października 2015 No i skrzynki na boku były montowane na Ferdinandach, a Elephanty miały na tyle. Chyba że kolega znalazł egzemplarz z taką opcją No to jak bedzie z tymi skrzynkami? Są papiery, czy SF? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Różnice miedzy Ferdim, a Elephantem Ferdi Elephant Malo tego widać ewidentnie że skrzynka powinna być na prawej burcie A tu jeszcze fotka przedstawiajaca plan Ferdiego od boku i tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Października 2015 No bo tutaj Kolega w ogóle zrobił SF ten model ma 2 skrzynki. jedna z tyłu druga z lewej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Października 2015 Autor Share Napisano 26 Października 2015 Błąd naprawiony.skrzynki już nie ma. Pytanie. Czy na kołach jezdnych były montowane bandaże gumowe??czy tylko goła stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Października 2015 Autor Share Napisano 26 Października 2015 Kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Były stalowe kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 Były stalowe kola dzieki....w instrukcji jest inaczej...zaznaczone malowanie bandaży na czarno..wiec wolałem sie upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 28 Października 2015 Autor Share Napisano 28 Października 2015 Malowanie kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Listopada 2015 Autor Share Napisano 12 Listopada 2015 parę fotek przed kurzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Listopada 2015 Autor Share Napisano 12 Listopada 2015 A tu już po nałożeniu pigmentów Mig -Sand i trochę rdzy. całość została przetarta szczoteczką do zębów po zrobieniu fotek..wiec ilość pigmentów jest zdecydowanie mniejsza niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi