bartek33365 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Ostatni konkursowy model skończony. Właściwie jest to mój pierwszy model czołgu nie licząc kilku siedemdwójek. Przy modelu pracowało mi się bardzo dobrze ze względu na jakość jaka daje Tamiya. Do modelu dołożyłem friule, blachy Edka, lufę RB, liny Eureki i znaki od Toro + trochę samoróbki. Warsztat viewtopic.php?f=219&t=54046&start=60 Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 ŁAdnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi