ministersan Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Witam Chciałbym wystartować w konkursie z takim oto Migiem, ale jest to wersja F, a Plastyk i Mastercraft, z tego co wiem, mają tylko wersje PF. Dużo było by przeróbek? Cytuj
Mikele Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 Przede wszystkim nos - MiG-17F nie miał radaru, więc chwyt powietrza miał podobny jak MiG-15, MiG-17PF wyposażony był w radar, miał dwie osłony anten, u góry wlotu (ta charakterystyczna obła owiewka) i w osi wlotu. Cytuj
ministersan Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 Czyli jesli upodobnie go do przodu Mig-15 powinno być OK? Sorrki, ale jestem niestety zielony w tych sprawach. Miga widziałem gdzies na czeskim forum i wyglądał świetnie - więc zapragnąłem tez mieć takiego. Cytuj
Mikele Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 NIech ktoś jeszcze zweryfikuje tę wiedzę, ale ja osobiście o zmianach innych zmianach nie wiem. Zakładam więc, że sama zmiana chwytu powietrza wystarczy. Cytuj
Cinekf1 Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 zerknij viewtopic.php?f=86&t=19149&hilit=lim5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi