RH Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Kolejna odsłona,tym razem "rura "z Hasegawy .Dedykowana kolegą ,którzy lubią krytykować moje modeliki .Przy "Ninoczce"ich zabrakło ,więc czas na rzucenie wyżej wymienionego na pożarcie . Model jak w temacie czyli szwedzka "rura " Draken J35 F-2 .i to tyle Na dokładeczę troszkę większa replika bo w 1:9 .Może nie tak dokładna ,ale przynajmniej latająca . czyli szkolny samolot Armi USA z lat 30 tych PT-16 Sterman Nie mogę się już doczekać kiedy wzleci w powietrze (nie omieszkam zaprezentować filmiku) Edytowane 14 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Draken jak to zazwyczaj u ciebie pięknie wykonany A ta druga zabaweczka... powiem tyle, jak coś robić to na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 14 Lipca 2012 Autor Share Napisano 14 Lipca 2012 Draken jak to zazwyczaj u ciebie pięknie wykonany A ta druga zabaweczka... powiem tyle, jak coś robić to na maksa Czasem należy wstać od biurka,i rozprostować kości na świeżym powietrzu ,i przy okazji nie złapać hemoroidów i wad kręgosłupa od tego ciągłego siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Ładny Draken, ponadczasowa sylwetka i wybór fajnego malowania - moim zdaniem ciekawszego niż najnowsze szare schematy. Draken to zresztą jeden z wyjątków mojej ogólnej koncepcji gromadzenia modeli (lotnictwo polskie) i znajduje się w planach produkcyjnych tyle że w 72. Wykonanie także dobre, podoba mi się Natomiast nie rozumiem konsekwencji w unikaniu dobrego jednolitego tła fotek tak dobrych (na ogół) modeli na rzecz składania pojedynczych kartek - gotów jestem ufundować odpowiednio duży kawałek brystolu - jak będzie za duży to poproszę Roberta, żeby się dołożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 To ja ośmieliłem się między innymi skrytykować Twojego Spita. Teraz piszesz o tym z sarkazmem. Nie lubisz krytyki, a Spit na żadnym forum nie otrzymał dobrych opinii. Draken jest wykonany prawidłowo, lecz bez wodotrysków. Masz dobry warsztat rzemielśniczy, potrafisz dużo, lecz nie potrafisz przyjąć krytyki na temat modelu ewidentnie zrobionego na od.... Szmatopłaty są Twoją dobrą wizytówką, natomiast pozostałe tematy nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi