falcon Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Witam, po dobrych kilku latach w końcu skończyłem A310 w starym malowaniu czeskiego przewoźnika CSA i ze znakami rejestracyjnymi OK-WAB. Więcej opisu chyba nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 No cóż mogę powiedzieć... Świetny model. Kawał dobrej roboty. Ulżyło po wstawieniu tej galerii? Bo mi tak . Pamiętam jak w 2009 roku trafił tutaj na warsztat, hehehe. I to zdaje się już zaczęty ;) Po skończeniu takiego modelu trzeźwy od dziesięciu lat alkoholik idzie 'dać w palnik' ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Zrobiłeś dobry użytek z gównianej bazy model prezentuje się super, brakuje mi tylko trochę brudzenia i fotek w świetle słońca. Zainspirowałeś mnie nim tak bardzo, że chyba coraz szybciej dojrzewam do podjęcia wyzwania z tym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Ale fajny , gratulacje !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 27 Września 2012 Autor Share Napisano 27 Września 2012 hehe wielkie dzięki za komentarze Przyznam się, że jestem leniwy do sklejania, ale jak mnie czasem najdzie to każdą wolną chwilę przeznaczam na to Po sklejeniu tego arbuza ostro wziąłem się za kończenie pozostałych pasażerów, i tylko już mierze półki, gdzie je postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 No i... pięknie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol3414 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Witam,po dobrych kilku latach w końcu skończyłem A310 w starym malowaniu czeskiego przewoźnika CSA i ze znakami rejestracyjnymi OK-WAB. Więcej opisu chyba nie potrzeba W jakim starym malowaniu, w ostatnią sobotę widziałem go podczas NATO Days na lotnisku Ostrava-Mosnov. Nie pamiętam rejestracji ale malowanie to samo. Startował jeszcze jeden samolot tych linii ale już w innym malowaniu, tylko statecznik pionowy ten sam. Wieczorkiem wstawię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 28 Września 2012 Autor Share Napisano 28 Września 2012 Napisałem "stare" bo za "nowe" uważam już te co na zdjęciu z linku poniżej http://www.airliners.net/photo/CSA---Czech/Airbus-A310-325-ET/2097953/L/&sid=710998a32a8fcfb2aad439804c826c23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Dokładnie to stare malowanie. Wyszedł Ci zacnie. Muszę się zabrać w końcu za swojego A310. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 2 Października 2012 Autor Share Napisano 2 Października 2012 A ja mimo, że obiecałem sobie skończyć wszystkie rozpoczęte, to od wczoraj co chwilę wyciągam z pudełka A300 Belugę i przymierzam ze sobą połówki kadłuba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi