Pancho Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Obrodziło dzisiaj Pezetelkami, więc i ja pragnę przedstawić swoje "wypociny" nad ową konstrukcją. \Model ma przedstawiać samolot 142 eskadry myśliwskiej 4 Pułku Lotniczego w Toruniu. Oryginał: i moja wariacja na temat, ostrzegam, że fotograf ze mnie marny: I taką skromną podstawkę wymodziłem naprędce : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Na konstrukcji się nie znam i nie będę wnikał czy prawidłowo wszystko zrobione ale model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Grudnia 2013 Share Napisano 22 Grudnia 2013 Fajny jest...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Mnie się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi