kalisz76 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Witajcie. Diorama wykonana jakiś czas temu. Umieszczam ją w tym dziale, bo wydaje mi się, że tu lepiej pasuje. Miłego oglądania. Pozdrawiam. created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Hellcat to ten. jaśniejszy??? Gratulacje dla pilota bo zdolny zabijaka Fajny pomysł na diorame i modele bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Hellcat to ten. jaśniejszy??? Gratulacje dla pilota bo zdolny zabijaka Fajny pomysł na diorame i modele bardzo mi się podobają Hellcat ciemniejszy. A pilot Wildcata to prawdziwy as przestworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 A nom racja ale ja sie nie znam zabardzo na samolotach ale czasami coś skleje. Płyta lotniska/lotniskowca też bardzo ładne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Piękne modele! Jaka to firma, HobbyBoss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Piękne modele!Jaka to firma, HobbyBoss? Dokładnie, Hobby Boss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 No piknie Panie - zestawik w sam raz na jakąś wystawę modelarską - wybiera się gdzieś kolega??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Piękne modele kociaków. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Typhoon Mk Ib - Academy + lufy działek - Master Model 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 No piknie Panie - zestawik w sam raz na jakąś wystawę modelarską - wybiera się gdzieś kolega??? Raz byłem z nimi na takim bez konkursowym spotkaniu modelarskim, ale szału nie robiły. Tam bardziej miała wzięcie pancerka. Jeśli wybiorę się do Kołczygłów to je wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi