pwamboldt Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Witam wszystkich, chcę zaprezentować moją ostatnią gotowego dzieła. Jest to Jak-7B z firmy ICM 1/48. Stanowi samolot był rosyjski Władimir Orechow Jak przed Stalingradem w 1942 roku. Model został pomalowany farbami akrylowymi i zużycie zostały wykonane z olejów i farb, niestety na zdjęciach nie widać wyraźnie zużycie. Moja Polski raz przepraszam, że używam Google Translator. Pozdrowienia z Argentyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Nice build from ICM kit. How's your opinion about the kit itself? It's quite old and not very sophisticated, yet your build looks solid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwamboldt Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2016 In this moment i encounter painting the old ICM Yak-9T, in comparision with the Yak-7, in my opinion this is a easy kit to build, the shape are very correct, the only weak point is the undercarriage conector, because dont have the typical hole where you introduce the piece, is a trough where you place the undercarriage and this part is very weak, causing a lot of lost time trying to glue the undercarriage without move the wheel W tej chwili spotykam malowanie starego ICM Jak- 9T , w porównania z Yak -7 , moim zdaniem jest to łatwe Zestaw do budowy , kształt są bardzo poprawne, jedynym słabym punktem jest podwozie conector , bo nie mają typowa dziura , gdzie wprowadzenie kawałek , to miejsce gdzie koryta podwozia i ta część jest bardzo słaby , co powoduje dużo straconego czasu próbuje przykleić podwozie bez przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Nice build from ICM kit. How's your opinion about the kit itself? It's quite old and not very sophisticated, yet your build looks solid. Też znam angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwamboldt Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Wczoraj mogłem zrobić nową sesję zdjęciową z wynikiem lepszej jakości , jak zachować się w progu rentowności tego , aby robić zdjęcia z studio oświetlenia. Oto daję wam nowe zdjęcia htt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Very nice model. Conratulations. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Ciekawy pomysł! na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi