eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Witam Zainspirował mnie MIg 29 w pieknym malowaniu dywizjonu 303 wiem ze szybki spaprałem i nie dałem rózowej obwódki wokól szybki Oto originał :L oraz mój model: Cytuj
Mikele Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Ile masz lat, jak długo się bawisz w modelarstwo i jaki sam masz stosunek do swojej pracy? Cytuj
eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Napisano 2 Kwietnia 2016 latek 35 ;), kiedyś za malolata coś tam sklejałem, teraz po 18 latach powrócilem do pasji i zaczynam na nowo , teraz wiecej dostępnych materiałow jak i porad.NA ta chwile maluje tylko pedzlem. pozdrawiam Cytuj
Mikele Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Czyli typowa gehenna Po wpisach widzę, że podejście masz zdrowe do swojej roboty. Praca nad starannością to dobra droga Cytuj
jonathan Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Taaaak... troszkę to brudzenie psuje wszystko... troszkę mniej... i będzie fajnie. Podobni jak z Mi-24D Ogólnie oba modele niezłe, troszkę więcej staranności i będzie serio fajnie. Ciekawe jakby to wyglądało jakbyś malował areo Cytuj
Grzes Napisano 2 Kwietnia 2016 Napisano 2 Kwietnia 2016 Godło kościuszkowskie pod kabiną jest malowane tylko z lewej strony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi