jureczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Bylo ciężko Ale dałem rade i jestem zadowolony z efektu mojej pracy Nadmieniam ,kto nie oglądał warsztatu to wszystkie linie rzeźbione od podstaw.Modele robię z pudla a dodatki tez rzeźbie w wlasnym zakresie Revell mnie rozczarował ,w pudle znalazłem model z wypukłymi liniami Mozna było lepiej Kleje od dawna ,jednak to mój pierwszy model z liniami robionymi od podstaw Ciekaw jestem Waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Jak na pierwsze rzeźbienie linii to wyszło bardzo dobrze. Miejscami na spodzie mogłoby być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 generalnie ładnie sobie z tym modelem poradziłeś, linie całkiem ok. tylko czy podwozie gł się trochę nie rozjechało? fotki trochę żółtawe, w photobuckecie są podstawowe narzędzia do obróbki fotek, można by troszkę podciągnąć, ale to tak tylko na przyszłość wspominam. pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian1578 Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Mnie również podoba się. Wygląda ładnie i jest dość precyzyjnie wykonany. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 jureczek obserwuję Twoje warsztaty oraz galerie i tak się zastanawiam co by było gdyby... tak dać Ci porządny model do sklejenia? Osobiście nie mogę się nadziwić, że chce Ci się trasować cały model od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi