fulcrum_29 Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Zestaw to Italeri 1:72 w malowaniu Soviet Air Force Guards regiment "Moskwa" Opinie mile widziane Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2008 Super Moderator Napisano 3 Stycznia 2008 Wstaw zdjęcia. To jest twoje. Wklej link, zaznacz i naciśnij "Img" a otworzy ci się takie zdjęcie. Potrenuj w teście. Cytuj
gulus Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 w malowaniu Soviet Air Force Guards regiment "Moskwa" Nie sądzę, żeby Rosjanie korzystali z takiego nazewnictwa :( Cytuj
fulcrum_29 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Napisano 3 Stycznia 2008 Taka nazwa była przy instrukcji malowania Pewnie to nie jest ich rodzime nazewnictwo,ale było tylko to Cytuj
adrgie Napisano 4 Stycznia 2008 Napisano 4 Stycznia 2008 Świetny model i bardzo podoba mi się to malowanie Czy miałeś jakieś problemy z tym zestawem ? Cytuj
fulcrum_29 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Napisano 4 Stycznia 2008 Zestaw jest OK żadnych kłopotów,śladowe ilości szpachli Pozdrawiam Cytuj
Marek Świderski Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Jak możesz to popraw przednie podwozie koła są odwrotnie wklejone. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj
Przemek R Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Fajny modelik a możesz pokazać spód ? Cytuj
fulcrum_29 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Napisano 5 Stycznia 2008 Postaram się jutro wrzucić fotki spodu Dzięki za te koła , nie mam pojęcia jak je przekręciłem ,ale stało się i będzie kłopot to naprawić Ale postaram się Pozdrawiam Cytuj
Kermit Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Jak możesz to popraw przednie podwozie koła są odwrotnie wklejone.Czy mówisz o samych kołach, czy razem z goleniem? Bo jeśli uważasz, że golenie jest na odwrót wklejone, to zamieszczam fotkę, która dowodzi, że golenie jest założone ok (po kliknięciu większy rozmiar): Pozdrawiam Cytuj
Majek Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Markowi chodzi o oslone kol. Jest wklejona do gory nogami. Cytuj
Kermit Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Markowi chodzi o oslone kol. Jest wklejona do gory nogami.Teraz dopiero zauważyłem. Rzeczywiście. Zwracam honor. Pozdrawiam Cytuj
Lucas HS Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Markowi chodzi o oslone kol. Jest wklejona do gory nogami. Osłona jest połączaona fabrycznie z oponami Cytuj
Majek Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Dlatego Marek napisal, ze kola zostaly wklejone odwrotnie, a nie oslona. Cytuj
Lucas HS Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 Dlatego Marek napisal, ze kola zostaly wklejone odwrotnie, a nie oslona. No tak, wiem:) poprostu p przeczytaniu posta, że: "wklejone osłony źle" - zareagowałem ze opony wklejone xle a nie osłony, bo są razem ze sobą połączone nie przeczytałem posta Kermita, że:goleń cośtam, cośtam. Przepraszam bardzo za zamieszanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi