Mikele Napisano 8 Marca 2014 Napisano 8 Marca 2014 Na prośbę jednego z użytkowników forum wrzucam in-box modelu bombowca Tu-2S. Firmy nie znam, usłyszałem dopiero przy okazji tego modelu, jakaś nowa pewnie tak, jak i model, bo w ramkach prezentuje się zawodowo. Ja go kupiłem tylko i wyłącznie ze względu na szachownice, ale wykonać go można także w malowaniach bułgarskim, chińskim, północno koreańskim i (tfu) radzieckim. Pudło (foto kradzione z internetu ;) ): Kalkomanie: Ramki: x2 x2 Trochę szczegółów: Model jest całkiem przyzwoicie zdetalowany - pełne wnętrze kadłuba, włącznie z komorą bombową i pełne odwzorowanie zespołów napędowych. Jak ktoś lubi pootwierane modele (np. Ja ) to będzie miał co robić. Oczywiście można do niego dokupić i blaszki (nad kokpitem i komora bombową sam się zastanawiam), ale i prosto z pudła może być całkiem przyzwoicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi