Godfryd Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam serdecznie! Aby przećwiczyć różne techniki, które potem stosuje w pojazdach gosienicowych, od niedana kupuje tanie FlaKi i PaKi tamyi. W poniższym modelu, przećwiczyłem: -śnieg na podstawce -robienie drzew iglastych -zimowe kamo -formowanie terenu z papieru toaletowego namoczonego w wikolu. Prosze o rady co w powyższych technikach poprawić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Cos tu nikt nie pisze, to ja bede pierwszy Bardzo ciekawa kompozycja, najbardzie podoba mi sie drzewko z czego je wykonales? Akurat tez mam zamiar wykonac jakies drzewko i zbieram materialy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Hmm... więc tak. Kupiłem w OBI takie ustrojstwo. To są pojedyncze krzaczki jakby (taki pojedynczy na sucho na podstawce z tigem) W paczce jest tego sporo. Odcinam takie pojedyncze gałązki odpowiednie, i przyklejam do odpowiednio przyciętej pałeczki do jedzenia Drzewko w sumie robiłem z godzinke mam nadzieje że na podstwace do mojego KT z arden wykonam lepsze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Mnie się podoba, fajne gniazdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Dzięki Teraz bedzie dłuuga przerwa w moich pracach niestety :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Bardzo fajnie ci to wyszło. Teren super ,i do kończ ramkę Ja jakieś dwa miesiące temu tez zrobiłem podobne drzewko tyle ze z długiego mchu (Który zakosiłem ze Szklarskiej poręby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Dzięki. No jeżeli znajde u siebie na wsi odpowiedni mech to pewno pozbieram. Co do ramki... kurcze nie chce mi sie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 No fakt ramka jak zwykle najgorsza mi zawsze mozolnie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 witam, mam pytanie?czemu celownik niejest polaczony z dzialkami?bo mam tez tego flaka, i u mnie ruch działek powoduje takze ruch celownika rownoczesny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz G. Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Witam! To ja jeszcze dorzucę kolejne pytanie o celownik: dlaczego on jest w środku pełny? Robiłem tego Flaka tylko na Wirbelwindzie i z tego co mi wiadomo celownik powinien byc wydrążony w środku żeby było przez niego cokolwiek widać... Ale tak to dioramka i model mi się podobają PS: No i rzeczywiście celownik powinien być zschynchronizowany z lufami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 witam Więc tak: Celownik jest owszem skopany, ale taki dała tamka. Gdybym sie z nim bawił, musiałbym też lufy przewiercić dzięki za komentarze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Mam tego flaka na Sdkfz 7 z Tamiyi. Raczej da się sprzęgnąć celownik z działkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 WOW COOL ALE MOZESZ PRZYCIAC TROSZECZKE TRAWE BO JEST ZADLOGA JAK DLA MNIE.POZDRAWIAM PATRYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 2 pytanka Gdzie załogą? Gdzie jakiekolwiek szkrzynie z amunicją? P.S. Trawa za długa i gniazdko jest takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 18 Września 2006 Autor Share Napisano 18 Września 2006 witam Dziękuje za opinie. Trawka może i za długa ale raczej nie bede porprawiał.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 mna sie nie przejmuj ja zawsze sie do czegos przyczepiam heh. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 witam i dobrze każda rada jest cenna pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi