słomek Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) Tak jak w temacie. Przyjemnie pracowało mi się z tym modelem. Zachęca by pozostać modelarsko w tej skali ;] Proszę doświadczonych kolegów o konstruktywną krytykę. Jest jeszcze czas na drobne zmiany ;] Pozdrawiam i zapraszam do galerii: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Hola, szlachetny panie! A gdzie fotki wnętrza? Toż to nie wypada! Bo z zewnątrz jest mocno ciekawy - kolor obić zbyt jaskrawy i moim zdaniem za jasne zdjęcia trochę zabierają - ale sam model smakuśny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 ...aha - co do zdjęć to użytkownikom monitorów LCD fotki zawsze będą wydawały się jaśniejsze - do obróbki fotek preferowane są monitory kineskopowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 ...aha - co do zdjęć to użytkownikom monitorów LCD fotki zawsze będą wydawały się jaśniejsze - do obróbki fotek preferowane są monitory kineskopowe. Pozdrawiam! Nie nie, to już nie te czasy co kiedyś, mam skalibrowany monitor LCD pod poligrafię (offset) i jednak są za jasne - staraj się dawać zdjęcia obrabiane pod względem prezentacji na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 W takim razie mój monit siada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Hmm, czy to znaczy, że te wnętrzności już nigdy nie ujrzą światła dziennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Najwyraźniej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Trzeba było włazy pootwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 W jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Pokazania wnętrza bo szkoda chować.. Sprawdź PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Wnętrze widać po podniesieniu wieży ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślimak Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 No, no nieźle, choć jak na mój gust to za bardzo go zużyłeś. Przypomnij sobie jak na zlocie wyglądał BAT, on nie był malowany od X lat a nie jest tak poobijany. Ale to tylko moja subiektywna ocena, wiesz jak ja lubię robić modele. Generalnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Wg mnie też jest ok ;] a BAT wyglądał tak ;] : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi