MWALLO Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Taka mała scenka - porzucony Hetzer. Sugestie mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 O jasna dupa... Majstersztyk!! Pięknie go "ucharakteryzowałeś" do roli porzuconego. Na prawdę pełen podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Do wykonania Hetzera nie można się przyczepić, ale ten klocek pod modelem Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Do wykonania Hetzera nie można się przyczepić, ale ten klocek pod modelem Pzdr A właśnie że "ten klocek" ma styl. Wykonanie całości naprawdę super, może trochę więcej zdjęć by się zdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Scenka jak ta lala. Świetnie wykonana wykończeniówka, a ten zdołowany Niemiec dodaje całości sporo realizmu i głębi. Moim zdaniem jeśli już zdecydowałeś się na tak wyrazistą podstawę, to powinieneś na niej umieścić chociażby tabliczkę z nazwą pojazdu lub czymś w tym rodzaju... Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Ten "klocek" według mnie pasuje świetnie, ale każdy może mieć inne zdanie. Całość prezentuje się bardzo dobrze i co najważniejsze ma swój klimat Gratuluję świetnie wykonanej scenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Witajcie Dziękuje za opinie. Oczywiście dodam tabliczkę tylko jeszcze nie wiem jak zatytułować tę scenkę (może macie jakieś pomysły). Co do klocka, wiadomo ma prawo nie przypadać do gustu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 No czekałem czekałem i sie doczekalem wkoncu jakis piekny modelik na forum. Lubie takie minimalistyczne dioramki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Piękny Michale ten mały Hetzerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 jeszcze nie wiem jak zatytułować tę scenkę (może macie jakieś pomysły). no pewnie że tak np: ''BIAŁY MIŚ'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Super i ten wojak zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Ten wojaczek to jak jakaś zmora.A model moim zdaniem pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Przedpremierowa fotka nowej podstawki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 HETZER praktycznie skończony, fotki robione w namiocie. Co o tym sądzicie: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi