kubisz Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Model sklejony już jakiś czas temu, pokazywałem go na innym forum. Teraz przy okazji drobnego remontu doczekał się nowej sesji. Jest to mój drugi Humvee z kolekcji. Przedstawia czteroosobowy wariant wersji M998 HMMWV Cargo/Troop Carrier. Zbudowany z zestawu Italeri, w którym w zasadzie wszystkie elementy poza podwoziem i nadwoziem zostały wymienione na pochodzące z modelu Tamiyi (koła, lusterka, fotele itp.). Dodałem także przednią osłonę z Tamiyi, garść elementów fototrawionych z Eduarda oraz trochę aparatury radiowej wewnątrz (Tamiya, Academy, Eduard). I kilka zdjęć wnętrza z poprzedniej sesji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Z tego co udało mi się zobaczyć w telefonie wygląda ok:-) Widziałem poprzednią sesję, więc oceniam Po powrocie do domu wytknę Ci wszystkie niedoskonałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Jeden z moich ulubionych humvee jakie zrobiłeś Jakubie (czekam na nowe fotki Twojej zacnej kolekcji )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Bardzo podobają mi się te wszystkie graty we wnętrzu i wykończeniówka brezentu. Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi